• 1404/04/14 - 11:38
  • تعداد بازدید خبر : 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز معدوم شد.

تداوم پایش‌های بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان فومن

در راستای ارتقای سلامت عمومی و تضمین امنیت غذایی شهروندان، بازدیدهای مستمر کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان فومن همچنان با جدیت ادامه دارد. طی این بازدیدها، مراکز حساس صنفی از نظر رعایت ضوابط بهداشتی مورد بررسی قرار گرفتند و در همین راستا، ۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز شناسایی و معدوم شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( گیل وبدا)، عصر جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴، تیم‌های بهداشت محیط با حضور در واحدهای صنفی حساس از جمله رستوران‌ها، مراکز اقامتی و اماکن گردشگری سطح شهرستان، ضمن بررسی شرایط بهداشتی و انطباق با دستورالعمل‌های بهداشت محیط، نسبت به ارزیابی کیفیت نگهداری، طبخ و عرضه مواد غذایی اقدام کردند.

در جریان این بازدیدها، مواردی از نگهداری و عرضه مواد غذایی فاقد شرایط استاندارد مشاهده شد که بلافاصله با تشکیل پرونده، فرآیند معدوم‌سازی حدود ۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز انجام گرفت.

کارشناسان بهداشت محیط با تأکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی در واحدهای صنفی، خاطرنشان کردند که حضور میدانی و بازرسی‌های مستمر در ایام پرتردد تابستانی به‌ویژه در مراکز گردشگری، با هدف پیشگیری از تهدیدات احتمالی علیه سلامت جامعه، با جدیت تداوم خواهد داشت.

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان فومن ضمن تقدیر از همکاری صاحبان مشاغل، از شهروندان گرامی نیز درخواست می‌کند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موارد را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا در اسرع وقت پیگیری‌های لازم انجام شود.

  • گروه خبری : فومن,واحدهای تابعه,آخرین اخبار,شبکه های بهداشت فومن ,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 141768
{author_name}
تصویر نویسنده :

هانیه  ایرانی
خبرنگار

هانیه ایرانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/04/14 11:38